english facebook kontakt
slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide6
Specijaliteti

PILETINA NATURAL
(grilovane pileće grudi predhodno marinirane u senfu i soja sosu,
servirane na sotiranom povrću)

PILETINA KARIBI

(nemasno i nisko kalorična – grilovana pikantna piletina,marinirana u „Punto Cana“ sosu sa cimetom, đumbirom, timijanom, medom, sa pirinčem i crvenim pasuljem)

ZERAK

(medaljoni piletine u lisnatom testu sa dimljenim kačkavaljem, sotirane marinirane
tikvice u sosu od karija)

ĆURETINA U GORGONZOLI

(grilovane ćureće grudi u kremastom italijanskom gorgonzola sosu služene
sa prženim krompirom)

ĆURETINA SA GUŠČIJOM DŽIGERICOM I TARTUFIMA

(medaljoni od grilovane ćuretine sa grilovanom guščijom džigericom,
preliveno sa tamnim sosom od tartufa, servirano sa pireom od šargarepe)

POELIRANA PAČETINA U MEDU

(pačetina pržena sa vrganjima, kajsijama, začinjena čili sosom i medom,
servirana sa šargarepom, šparglama i kroketima)

SCALOPPINE AL LIMONE

(medaljoni svinjskog filea u krem sosu od limuna servirani sa njokama,
proprženim u puteru sa sitno seckanom pršutom)

FUNGHI DI BOSCO

(noazeti od junećeg filea sa kozijim sirom u sosu od bukovače i vrganja,
u prilogu sa prženim krompirom, prazilukom i paprikom)

CAFÉ DE PARIS

(grilovani govedji file sa aromatizovanim puterom”Cafe de Paris”
serviran sa hrskavim prženim krompirom)

BEEF CHILLI

(goveđi file mariniran u sosu od soje i ostriga sa čilijem i đumbirom,
sa povrćem sotiranom u voku na kineski način, servirano sa kuvanim pirinčem)

SKOVORODKA

(ruski specijalitet: grilovani govedji file sa crnim lukom, šampinjonima i krompirom
služen u vrelom gusanom tiganju)

BIFTEK “ARABICA”

(grilovani goveđi file serviran sečen, na sosu od kafe, Dijon senfa i zelenog bibera,
sa prženim krompirićima)

BIFTEK U SOSU OD CRVENOG VINA

(grilovani goveđi file serviran u sosu od crvenog vina, sa pireom od celera)

BIFTEK DIJON

(grilovani govedji file predhodno mariniran pet dana u crvenom vinu i povrću,
serviran na sosu pravljenom na bazi meda i Dijon senfa sa prženim čipsom)

KEY LARGO STEAK

(marinirani biftek u maslinovom ulju sa belim biberom i Dijon senfom sa celerom i pršutom sotiranom na belom vinu, služen sa hrskavim prženim krompirom)

RIBLJI FILE “ DORIAN GRAY”

(poširani i grilovani file panga paniran u kukuruznom brašnu, serviran sa crnim
špagetama i povrćem u sosu od gambora)

VIJETNAMSKI KARI

(proprženi komadi pilećeg filea, gambora, list ribe sa bundevom, preliveni bujonom od kokosovog mleka, ukrašeni listovima praziluka, serviranim sa belim pirinčem)

TANGIER BRANCIN

(file brancina dinstan u marokanskom paradajz sosu serviran sa sočivom,povrćem,dinstanim u začinima Maroka)

TERYAKI LOSOS

(grilovani losos sa sotiranim povrćem, preliven sa tradicionalnim japanskim sosom)

DIMLJENA PASTRMKA

(fileti dimljene pastrmke na grilu sa sosom od belog vina i badema, sa blitvom i krompirom)

690
690
890
950
1200
1100
990
1300
990
990
950
950
990
850
1400
790
890
1200
1300
1100
virtual
siteby